Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt en het wordt 14 graden

Medemblik – Met een oostelijke wind wordt droge maar ook koude lucht aangevoerd naar onze omgeving. Vandaag zullen wij daar nog niet al te veel van merken met een middagtemperatuur van rond de 14 graden . De wind is matig tot vrij krachtig 4Bft. In de nacht naar zondag zullen wij de aanvoer van koude lucht wel gaan merken, het koelt dan al af naar rond de 4 graden.

PL1012Zondagochtend tijdens zonsopkomst is de kans op nachtvorst zeker aanwezig, overdag wordt het niet warmer dan 10 graden bij een matige tot vrij krachtige oostelijke wind, 4Bft. In de nacht naar maandag koelt het af naar 3 graden, vlak boven de grond kan het zelfs gaan vriezen.

De nieuwe week begint frisjes met overdag een maximum temperatuur van rond de 10 graden en in de nachten dichbij het vriespunt, 3 graden. De wind is matig 3 á 4Bft en waait uit het oosten. Wel is er veel ruimte door de zon al komen er vanaf dinsdag wel enkele stapelwolken voor.

Op de wat langere termijn verandert er niet veel in het weer, het blijft aan de frisse kant met een temperatuur schommelt rond de 11 á 12 graden overdag en in de nachten rond de 5 graden, zie grafiek hieronder.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.