Medemblik Actueel.

Rob Hartog sluit succesvol seizoen af in Assen

Abbekerk – Op 10 en 11 oktober wordt het raceseizoen in Nederland afgesloten met een geheel nieuw evenement op het TT circuit in Assen: the Battle of the Nations. Er is die dag van alles te doen. Belangrijk onderdeel van het programma is de slotrace van het ONK.

Rob Hartog staat dit weekend als gepland aan de start in de Dutch Supersport klasse, op zijn Kawasaki Ninja ZX-6R. Hartog had dit jaar al meerdere uitstapjes naast het EK seizoen, en met succes. In vier ONK races en een IDM race werden vijf races op zijn naam geschreven. Dit was inclusief het eenmalige optreden op de MtM-HS Kawasaki ZX-10R Superbike machine, tijdens de Gamma Racing Day.

rob hartog

Fortron kawasaki maakt superbike deelname mogelijk

Echter zal het komend weekend een speciale finale worden. Opnieuw zal Rob op een Superbike machine stappen. Deze kans wordt geboden door Forton Kawasaki en betekend dus een start op zowel de ZX-6R (Supersport) als de ZX-10R (Superbike). Het word dus een druk weekend, gezien het dubbele programma met vier races op zondag! Onderstaand het schema:
                                     Zaterdag                                                    Zondag
     Supersport:        11:40 – 12:00   Eerste kwalificatie             10:10 – 10:35   Race 1
     Superbike:          12:05 – 12:25   Eerste kwalificatie             10:50 – 11:15   Race 1
     Supersport:        15:35 – 16:00   Tweede kwalificatie           16:50 – 17:15   Race 2
     Superbike:          16:05 – 16:30   Tweede kwalificatie           17:30 – 17:55   Race 2

Spectaculaire seizoensfinale op TT Circuit Assen

Maar er is meer. Er is van alles te doen in de paddock. Er zijn eigen fanzones met deelname van vijf verschillende landen en combinaties van landen, muziek en eten in stijl, vrij rijden op het circuit, cafe racers met een eigen battle, diverse motorclubs. Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor de bezoekers. Er is specifiek aandacht voor de jeugd met een heuse opstapdag.

De entree bedraagt 10 euro. Kinderen tot en met 15 jaar zijn gratis welkom. Kaarten zijn te koop via www.ttcircuit.com/botn, en klik hier voor het complete programma. Beleef het mee op 10 en 11 oktober!

Ook zijn de races te volgen via de Live Timing, via: www.raceresults.nu of via de diverse nieuwsupdates op www.racesport.nl of www.robhartog.nl

Reageren via facebook