24 jarige Andijkse staat oog in oog met inbreker

Andijk – Op donderdagmiddag kwam een 24-jarige vrouw oog in oog te staan met twee inbrekers in een woning aan de Haling uit Andijk.

Omstreeks 12.30 uur lag de vrouw even te slapen in haar slaapkamer toen zij wakker werd. In haar slaapkamer stonden twee inbrekers. De mannen gingen er meteen vandoor toen zij betrapt werden. De daders waren binnengekomen en vertrokken door een raam op de benedenverdieping. Zij zijn mogelijk weggereden in een kleine zwarte personenauto.

De eerste verdachte was een licht getinte slanke man van ongeveer 20 jaar oud, met een lengte van 1.80 tot 1.85 meter. Hij had gemillimeterd haar en droeg een zwarte winterjas en een zwarte broek met een witte verticale streep. De tweede verdachte was een blanke man van 1,70 tot 1,75 meter lang en een steviger postuur (sportschooltype). Hij had kort haar en droeg een donkerblauwe jas.

De gewaarschuwde politie stelde een onderzoek in in de omgeving. De verdachten werden niet meer aangetroffen.

Eventuele getuigen van de inbraak worden verzocht contact op te nemen met de politie op tel.nr. 0900-8844.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.