Medemblik Actueel.

Bedrijven

Wijbenga Medemblik, groen en gezond prioriteit nr. 1

Medemblik – Thomas Wijbenga van Wijbenga Medemblik BV is dol enthousiast over zijn volledig electrische Roadprinter ECO. Een machine waarmee zijn personeel stratenmaken tot een gezonde manier van werken heeft gemaakt.

Met de Roadprinter ECO hoeft het personeel van Thomas niet meer dagenlang op de knieën te liggen om de straat van nieuwe klinkers te voorzien, maar kunnen ze staande op de machine met een stuk minder belasting voor de knieën en de rug aan de slag.

Foto Thomas Wijbenga
Foto Thomas Wijbenga

In praktijk is 24 uur opladen genoeg power om één week te kunnen werken met deze machine en 100% CO2 vrij. Milieu vriendelijk en ook voor het personeel van Wijbenga een genot om mee te werken, geen brullende en stinkende aggregaten meer.

Reageer op dit onderwerp