Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt en het wordt 17 graden

Medemblik – De dag begint met veel bewolking en nog een enkel spatje regen. In de loop van de ochtend is er nog kans dat de zon zich laat zien maar in de middag trekt de bewolking dicht en gaat het regenen waarbij een enkel klap onweer niet is uitgesloten. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 17 graden bij een matige tot vrij krachtige wind uit het zuiden tot zuidoosten 4Bft.

Woensdag eerst nog wat neerslag later wel droog maar de zon zal niet veel te zien zijn. De middagtemperatuur schommelt rond de 17 graden bij een naar het zuidwesten draaiende wind, 4Bft.

Vanaf donderdag komt de zon terug en krijgen wij weer een aantal dagen fraai herfstweer maar wel met een stuk lagere temperatuur zowel overdag als in de nachten. Donderdag en vrijdag schommelt de temperatuur rond de 14 á 15 graden, in het weekend komt deze niet meer boven de 13 graden uit. Ook de nachttemperatuur gaat sterk omlaag, van 11 á 12 graden nu naar 7 graden.

Op de wat langere termijn zien wij de temperatuur niet meer boven de 15 graden uitkomen en blijven de nachten ook frisjes met gemiddeld 7 á 8 graden.  Zie afbeelding hieronder.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.