Het seniorenensemble gaat weer starten!

Regionieuws – Het seniorenensemble van de Muziekschool Oostelijk West-Friesland gaat binnenkort aan het derde seizoen beginnen.   Doelgroep: alle iets oudere muzikanten die het leuk vinden om met leeftijdsgenoten muziek te maken en dinsdagmiddag beschikbaar zijn.

Doelstelling: vanuit liefde voor muziek bezig zijn met een leuke, actieve, sociale en zinvolle vrijetijdsbesteding, onder leiding van een deskundige dirigent van de muziekschool. De in totaal 15 repetities zullen verdeeld worden in twee blokken: het eerste blok begint dinsdag 27 oktober; in januari begint dan het tweede blok.

Wij hopen uiteraard op een grote belangstelling, leeftijd is in feite van ondergeschikt belang, iedereen die zich tot de doelgroep rekent kan zich aanmelden. De repetities vinden plaats op dinsdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur, in De Olifant, Olifantsteiger 5 te Enkhuizen.

Het repertoire loopt van licht klassiek, kleurrijke folk- en wereldmuziek, swingende evergreens, tot wat de deelnemers zelf verder willen inbrengen.  Er is plaats voor vrijwel alle instrumenten: accordeon, bariton, bas, blokfluit, dwarsfluit, klarinet, saxofoon, keyboard, gitaar, trombone, trompet, viool, cello, harp, waldhoorn. Andere instrumenten zoals piano kunnen, in overleg met de dirigent, ingepast worden.

Er wordt in het seizoen 2015/2016 uitgegaan van 15 repetities, te beginnen 27 oktober. De deelnemers betalen € 75,00, inclusief koffie/thee.

Aanmeldingen bij de Muziekschool Oostelijk West-Friesland. Telefonisch bereikbaar dagelijks tussen 8.30 en 12.00 uur, op nummer 0228-581101.

 

E-mail: info@muziekschoolmow.nl of www.muziekschoolmow.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.