Medemblik Actueel.

Algemeen

Groots onthaal Junior Songfestival Winnares Shalisa in Wognum

Wognum – Wognum is trots op de 15-jarige Shalisa. Het zangtalent won zaterdag het Junior Songfestival met haar liedje ‘Million Lights’. Dat betekent dat zij Nederland in november mag vertegenwoordigen op het Europese Junior Songfestival in Bulgarije.

Om dit heugelijke feit te vieren werd Shalisa vandaag goed in het zonnetje gezet. Niet op alleen op haar middelbare school, ook op haar oude basisschool werd ze onthaald door gillende (ex-)klasgenoten. Bovendien kwam ook de burgemeester haar hoogstpersoonlijk feliciteren.

Shalisa kan het allemaal nog niet helemaal bevatten. “Ik heb heerlijk geslapen vannacht, maar ik besef het nog niet helemaal. Ik heb nog steeds zoiets van: aah dat ben ik. Wauw!”

Zangles
Op 21 november gaat het gebeuren. Dan staat Shalisa op het podium van het Europese Junior Songfestival in Bulgarije. En ze heeft nog genoeg te doen voor die tijd. “In Bulgarije is het weer een heel ander podium, een ander camerateam, dus ik moet veel oefenen”, vertelt Shalisa. “En ik krijg ook nog zangles. Dat is wat we de komende weken gaan doen.”

Foto: Gemeente Medemblik

Reageren via facebook