Medemblik Actueel.

Tweede avond over flexibel geloven in het Abbe-huisje Abbekerk

Abbekerk – In de serie ‘Verhalen van toen voor mensen van nu’ in Abbekerk staat op 28 oktober de tweede avond met als onderwerp flexibel geloven op het programma. Plaats van handeling is ’t Abbe-huisje, Dorpsstraat 40-42 (naast het Witte Kerkje). De aanvang is 20.00 uur (vanaf 19.30 uur inloop met koffie/thee). De sluiting is om 21.30 uur met een drankje en een /hapje. De toegang is gratis.

Op de tweede avond komen verhalen aan bod van mensen die binnen de christelijke religie waarin ze opgroeiden een grote ontwikkeling hebben doorgemaakt. Daaruit blijkt dat ook het christelijk geloof flexibel kan zijn voor wie zich er echt in verdiept. Elke religieuze stroming kent verschillende richtingen.

Door verdieping te zoeken, kunnen de geijkte verhalen en opvattingen in een ander daglicht komen te staan.

‘Verhalen van toen voor mensen van nu’ is een initiatief van de Protestantse Gemeente Midden-West-Friesland (Aartswoud, Abbekerk, Hensbroek, Hoogwoud, Lambertschaag, Obdam, Opmeer en Spanbroek).

Contactpersoon is Anne de Bruin, tel: 0229-582415; e-mail: annedebruin@simpc.nl

Reageren via facebook