Weerbericht Medemblik – Veel zon en het wordt maximaal 15 graden.

Medemblik – De dag atart met mogelijk nog wat mist maar de zon zal er al snel doorkomen en voor vanavond weer een prachtige vuurrode zonsondergang gaan zorgen. De middagtemperatuur loopt op naar 15 graden bij een zwakke tot matige wind uit het noordoosten tot oosten, 3Bft. In de nacht naar zaterdag koelt het af naar 7 graden.

PL0212Het weekend verloopt ook met veel zon, vooral zaterdag is het vrijwel onbewolkt, zondag is er iets meer bewolking maar ook dan is het nog steeds zeer zonnig. De middagtemperatuur schommelt rond de 15 á 16 graden bij een zwakke wind uit het noorden later draaiend naar zuid tot zuidwest 2 á 3Bft.

De draaiing van de wind geeft ook direct een weersverandering aan. Vanaf maandag wordt het een stuk onstabieler. De kans op neerslag neemt weer toe en ook de temperatuur zal weer richting de 17 á 18 graden gaan. De wind komt niet meer uit het oosten maar uit het zuiden tot zuidwesten en is matig tot vrij krachtig 4Bft.  Ook de nachttemperaturen zullen niet meer onder de 10 graden uitkomen.

Op de langere termijn ziet het er voor de liefhebbers van hote temperaturen niet gunstig uit. Na volgende week woensdag is de verwachting dat de temperatuur een duik maakt naar overdag rond de 13 á 14 graden en in de nachten rond de 6 á 7 graden.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.