FC Medemblik gaat wanbetalers eerder uitsluiten van wedstrijden

Medemblik – Het is elk jaar een terugkomend probleem bij veel sportverenigingen in de gemeente Medemblik en zo ook bij FC Medemblik. Elk jaar in augustus gaat via een automatische incasso de contributie door FC Medemblik van de rekeningen worden gehaald en elk jaar is een groot aantal leden die het of terug laten storten of de rekening niet genoeg saldo heeft om het te kunnen incasseren.

Strengere maatregelen

Het bestuur van FC Medemblik heeft daarom ook besloten om strenger te gaan optreden tegen wanbetalers. Er zal een tweede incasso worden uitgevoerd en als ook deze keer de incasso geweigerd of gestorneerd wordt zal het bestuur een nota sturen alleen is de contributie dan wel verhoogd met € 10,- en deze zal dan ook per direct moeten worden voldaan omdat de termijn over dit voetbaljaar al verlopen is.

FC Medemblik betaald van de contributiegelden de verplichten die zij zijn aangegaan met bv de KNVB en de gemeente Medemblik.

Het bestuur wijst er dan ook op dat het strengere incassobeleid er voor gaat zorgen dat de spelers/sters vroegtijdig zullen worden uitgesloten van het spelen van wedstrijden voor FC Medemblik.

Stichting Leergeld

Voor gezinnen met financiële problemen en die toch graag hun kind wil laten sporten is er Stichting Leergeld. Deze zoekt oplossingen of springt bij als er niet voldoende geld is om kinderen te laten sporten.