Wapen van Medemblik steekt voetballers FC Medemblik E1 in het nieuw

Medemblik – Het Wapen van Medemblik heeft de E1-spelers in nieuw trainingspakken gestoken en gelijktijdig ook een nieuw reclamebord langs het veld laten plaatsen.

Het Wapen van Medemblik bekijkt elke 3 jaar welke sporten c.q sportverenigingen in Medemblik zij gaan ondersteunen. Zo sponseren zij ook nog steeds Schaats-en skeelervereniging Radboud uit Medemblik en hebben zij in het verleden diverse andere sporten ondersteund.

Frans Bakker van het Wapen van Medemblik vertelt: ,, Wij vinden dat de jeugd in Medemblik de keuze moet kunnen hebben om te sporten, vandaar dat een breed aanbod aan verenigingen met jeugdsport van belang is. Zeker in een kleine kern als Medemblik, waarbij het ook van belang is dat het bedrijfsleven zich daar dan ook voor inzet. Dit jaar hebben wij gekozen om ons contract met FC Medemblik te verlengen, waardoor er weer een mooi nieuw bord nodig was voor het hoofdveld. Daarnaast hebben we de E1-pupillen, waar onze zoon Nout de keeper in is, in nieuwe trainingspakken gestoken, zodat ze er allemaal bij de wedstrijden weer strak uitzien.”

De spelers van E1 zijn in ieder geval heel blij met de mooie trainingspakken.

Foto: FC Medemblik

 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.