Na zes jaar weer een wedstrijd Strandvogels 1 tegen St. George 1

Onderdijk – Voor het eerst sinds het seizoen 2008-2009 staat komende zondag weer eens een duel tussen Strandvogels en St. George op het programma. Dan laat ik de oefenwedstrijd die op 17 maart van dit jaar werd gespeeld buiten beschouwing, een duel dat Strandvogels overigens met 4-1 won.

In het seizoen 2008-2009 speelde Strandvogels op de voorlaatste speeldag van de competitie tegen St. George en won ook toen, met 3-1. Doelpuntenmakers voor Strandvogels waren destijds Bryan Broedersz (2) en Merlijn Weel en zij behoren ook nu nog altijd tot de selectie van Strandvogels.

Gezien de langere ervaring in de 4e klasse zou je Strandvogels als favoriet moeten zien. Maar gezien de resultaten tegen zware tegenstanders in de eerste vier wedstrijden is dat eigenlijk juist weer St. George. Daarbij heeft St. George in Frank Knijn een trainer die de 4e klasse op z’n duimpje kent en ook nog eens weet hoe je daarin resultaten kunt halen (vorig seizoen kampioen met Grasshoppers).

Laten we het er maar op houden dat het een heel leuk duel kan worden tussen twee gelijkwaardige ploegen die allebei bovenin mee willen blijven draaien.

Op de foto: Merlijn Weel heeft Strandvogels in het seizoen 2008-2009 op een 2-1 voorsprong gebracht. Het zou uiteindelijk 3-1 voor Strandvogels worden. (Foto: v.v. Strandvogels)

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.