20.1 C
Medemblik
20 mei 2020 22:09
Medemblik Actueel.

Hans Brouwer en Jacco Abbekerk rijden 7000 kilometer voor Stichting Semmy

Wervershoof – Wij, Hans Brouwer en Jacco Abbekerk, gaan van 23 januari tot 30 januari de Navigate North 2016 rijden. Dit is een navigatiewedstrijd over 7000 km naar en door het noorden van Europa. (zie www.navigatenorth.nl)

Deze rit wordt door ieder team gekoppeld aan een goed doel. Ons team, All Round Navigators, heeft gekozen om geld in te zamelen voor Stichting Semmy.

Stichting Semmy is opgericht om de levensverwachting en uiteindelijk de levenskansen van kinderen, die getroffen zijn door hersenstamkanker, te vergroten. Als een kind nu de diagnose krijgt, heeft het 0% (!!) overlevingskans en nog slechts 2 tot 12 maanden te leven. Kijk voor meer informatie op www.stichtingsemmy.nl.

Wij zijn dus op zoek naar sponsors! Aan deze tocht zijn natuurlijk kosten verbonden, daarnaast willen Hans en Jacco graag een mooi bedrag inzamelen voor Stichting Semmy. De verhouding van het gedoneerde bedrag zal 20% voor de kosten en 80% voor het goede doel zijn. Als het kostenbedrag reeds behaald is, zullen uiteraard de donaties geheel naar Stichting Semmy gaan.

Hans en Jacco zullen gaan rijden met de servicewagen (4×4) van Garage All Round. Daarnaast heeft Garage All Round ook de eerste donatie gedaan van €2.500,-.
Houdt u zaterdag 10 oktober van 9.00 tot 13.00 uur alvast vrij! Meer informatie over deze actiedag volgt.

Kunnen wij ook op uw steun rekenen?

Reageren via facebook