Vervul de droom van een ziek kind….

Twisk – De Moezel rally van Lions Club Opmeer op 26 en 27 september is volgeboekt. Maar wandelaars zijn nog zeer welkom bij de Twisker wandeling op zondag 27 september. Met de opbrengst van deze tocht zorgt de Lions Club dat voor kinderen uit West-Friesland, met een levensbedreigende ziekte, een wens in vervulling gaat.

De Lions Club Opmeer zorgt voor de organisatie van de rally, de Soroptimistclub Hoorn zorgt voor de wandeling en de stichting Make-A-Wish® Nederland vervult dan de liefste wens van kinderen tussen drie en achttien jaar.

De historische puzzelwandeltocht rond het schilderachtige dorpje Twisk start om 13.30 uur met een ontvangst met koffie/thee/gebak in het Twisker museum de Karckezolder, Dorpsweg 121. De wandeling vindt van 14.45 tot 15.00 uur plaats. Na twee uur komt iedereen in het Twiskerslot aan.

De rallyrijders worden vervolgens warm onthaald. Wie wil dineren, kan rond deze tijd aanschuiven. De drankjes voor eigen rekening. Een geheel verzorgde middag, buffet, inclusief de drankjes, bedraagt 60 euro per persoon. Alleen wandelen kost 15 euro. Alleen voor het diner en slotfeest betaalt men 50 euro per persoon.

Meedoen? Aanmelden via His Wilms, tel. 06-51258497 of h.wilms@btozaanstad.nl. 
Meer informatie, kijk op www.lionsopmeer.nl/acties-van-de-lc-opmeer/make-a-wish.

Wijn bestellen voor een goed doel: fles droge witte Weisburgunder en/of een rode Spätburgunder Moezelwijn via www.bestsellers.eu/wijn.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.