Medemblik Actueel.

Algemeen

Na de Gasthuysweydt de Kwikkelsbrug heeft het slooptuig nu het Achterom gesloopt

Medemblik – Eigenlijk willen wij er geen woorden meer aan vuil maken en kort en simpel schrijven geef ons de namen en wij maken ze openbaar. Waar stopt dit achterlijke asociaal gedrag van een groep jongeren met teveel drank achter de kiezen die andermans spullen sloopt.

Afgelopen nacht was het Achterom aan de beurt en werden de versieringen met brute kracht vernield. Omwonenden wisten niet wat ze hoorden en dachten eerst aan een raam dat werd ingeslagen, later bleek dat dit door een groep imbecielen werd veroorzaakt die de versierselen aan het Achterom aan het slopen waren.

Wij hopen dat de daders verstandig zijn en uit zichzelf naar de bewoners toestappen, net zoals de jongens die de versieringen op de Kwikkelsebrug sloopten, anders zullen wij dus echt de namen publiceren zodra wij 100% zeker weten dat zij het hebben gedaan.

Van diverse mensen in en om het Achterom hebben wij al vernomen dat als de jongens zich melden zij geen aangifte zullen gaan doen bij de politie.  Maar als de daders zich niet even komen melden zij aangifte gaan doen en niet voor de gevolgen instaan als ze de ze groep of éénling tegenkomen 1 dezer dagen. De woede is bij velen erg groot. Vorig jaar werden de versieringen aan het Achterom ook al gesloopt door een paar randdebielen.

Reageren via facebook