Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt en het wordt 17 graden

Medemblik – De dag begint met eerst nog een kleine kans op een spatje regen maar in de loop van de dag trekt de bewolking weg en krijgt de zon meer ruimte om te schijnen. De middagtemperatuur loopt op naar 17 graden bij een zwakke tot matige wind uit het noordwesten. In de nacht naar zondag daalt de temperatuur naar 10 graden.

PL1912

Draverijmaandag is het zo goed als droog maar tegen de avond trekt er meer en meer bewolking binnen en neemt de kans op neerslag ook toe. Het wordt maximaal 17 graden bij een matige tot vrij krachtige wind uit het zuidwesten.

Na maandag neemt de wisselvalligheid weer toe en vallen er ook weer regelmatig buien. Vooral in de nacht van maandag op dinsdag kan het even flink plensen.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.