Schaakvereniging de Pionier – “blaffende rokers bijten niet”.

Abbekerk – Onze huisfilosoof en dat kan per week wisselen, deed donderdag de 17e september 2015 de volgende uitspraak “blaffende rokers bijten niet”. Nu eens niet voorspelbare uitslagen, maar wat verrassingen zoals Klemens Schäffer – Theo Laan, geen remise maar het volle pond voor Klemens.

Nog meer opvallendst, Bas Hoepelman – Gerco Stapel. Gerco is de betere speler, maar Bas wist er een remise uit te slepen. Lukas Boots – Arnold Velthuis eindigde conform de speelsterkte, Lukas is onze kampioen dus dan mag het. Wie minder blij was is uw ”verslaggever” die met zwart tegen Dale Neijzing moest. Victor zetten een massieve aanval in (dacht hij) doch Dale zag wat Victor niet zag en kwam met een extra paard uit de aanval. Eigenlijk was de strijd toen al gestreden, toch heeft Victor de marteling nog 20 zetten laten voortduren voor hij de pijp aan Maarten (geen nieuw lid) gaf.

Er is al een ranglijst tot en met ronde 2, maar 5 leden hebben 1 wedstrijd gewonnen en 4 leden hebben 1 wedstrijd verloren zodat we in feite dicht bij elkaar staan.

Voor uitgebreide informatie maken we u attent op onze website www.depionier.eu die door onze webmaster (Lukas) up to date wordt gehouden.

Voor onze nieuwe lezers, we schaken op donderdag avond vanaf 20.00 uur in Het Nieuwe Bonte Paard, Dorpsstraat 54, 1657AD Abbekerk, U kunt zomaar binnen wandelen en dan improviseren we wat, handiger is mail even (vhgroeneveld@quicknet.nl) zodat we een tegenstander voor u hebben.    

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.