25.2 C
Medemblik
21 mei 2020 18:26
Medemblik Actueel.

Gaat u in 2016 een (groot) evenement organiseren? Op tijd aanmelden..

Medemblik – De burgemeester van Medemblik vraagt iedereen die in 2016 een (groot) evenement in de gemeente Medemblik wil organiseren om dit bij de gemeente te melden. Veel organisaties en instanties die bij de gemeente bekend zijn, hebben dit verzoek al schriftelijk ontvangen.

Heeft u geen bericht ontvangen en organiseert u wel een evenement?  Dan ontvangen wij graag ook uw meldingsformulier. Het meldingsformulier kunt u downloaden via www.medemblik.nl/aanmelden (zie het groene blok onderaan de pagina). Retourneer het ingevulde formulier per post of e-mail, in elk geval vóór 16 oktober 2015.

Postadres: gemeente Medemblik, postbus 45, 1687 ZG Wognum. E-mailadres: info@medemblik.nl.

U kunt het formulier ook opvragen bij de afdeling Omgeving & Samenleving, taakveld Omgevingszaken, telefoonnummer (0229) 85 60 00 of per e-mail info@medemblik.nl.

Reageren via facebook