Medemblik Actueel.

Algemeen

Shalisa maakt zich op voor eerste halve finale van het Junior Songfestival

Wognum – De 15- jarige Shalisa staat op 19 september in de eerste halve finale van het nationaal junior songfestival. Met haar liedje Million Lights hoopt ze iedereen kippenvel te bezorgen. Ze neemt het deze avond op tegen drie andere kandidaten.

Het liedje ”Million Lights” heeft zij zelf geschreven met behup van de piano en is daarna door producer Hansen Tomas smaakvol bewerkt tot een echte hit. “Ik ben er ontzettend blij mee en Million Lights klinkt heel internationaal.”, aldus Shalisa. Het nummer bestaat uit nederlandse en engelse tekst.

De jury bestaat uit een vakjury van bekende artiesten, een kinderjury en het publiek mag stemmen. De acts zijn in twee groepen van vier verdeeld waarvan er twee direct door naar de finale gaan. Er mogen vijf kandidaten door naar de finale op 3 oktober. Shalisa hoopt dat zij met het liedje Million Lights in november mag afreizen naar Sofia, waar dit jaar het internationale junior songfestival plaatsvindt.

Shalisa mocht haar eigen videoclip opnemen die in augustus werd gelanceerd. Elke dinsdag en donderdag worden de junior songfestival reports uitgezonden op NPO3. De kijkers zien de “Making of van Million Lights” en er wordt hen een blik achter de schermen gegund. De video is op youtube en www.juniorsongfestival te zien.

Reageren via facebook