Dieven stelen scootmobiel gehandicapte vrouw.

Regionieuws – Yvonne Bikkers uit Hoorn kreeg een paar maanden geleden een ongeluk en is nu afhankelijk van een scootmobiel. Afgelopen maandag gingen dieven aan de haal met het wagentje, waardoor Yvonne nu geen kant uit kan.

Van regioverslaggever Maarten Trompert

Yvonne had een bruisend leven vol sport, uitgaan en net een nieuw baan. Totdat het misging tijdens een fietstocht met Pinksteren. “Ik remde af en zette mijn been verkeerd bij. Alles in mijn onderbeen brak af en mijn knie was verbrijzeld.”

Haar revalidatie gaat mogelijk nog drie jaar duren. Dus is ze afhankelijk van haar scootmobiel om naar buiten te gaan. Ze schrok zich dan ook dood toen ze gistermorgen ontdekte dat haar scootmobiel was gestolen. “Wie steelt er nou een scootmobiel. Het zijn eigenlijk mijn benen. Ik heb zo helemaal niks. Ik zit binnen en daar word je ontzettend depressief van.”

Op slot
Het wagentje stond in haar tuin aan de Brik in Hoorn en op slot. De dieven hebben dus flink wat moeite gedaan om hem te stelen. “Iemand moet het geweten hebben, want je kunt het niet zien”, zegt Yvonne. 

Het gaat om een blauwe scootmobiel van het type Sterling Elite X3 met het kenteken AAE 411. Als je iets weet, bel dan de politie op telefoonnummer 0900-8844(TUIG).

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.