Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – kans op een bui, vanmiddag kans op stormachtige wind

Medemblik – Vanochtend kan er nog een enkele bui voorkomen, maar aan het einde van de ochtend nadert een gebied met buiige regen vanaf de Noordzee onze regio. Dit front trekt vanmiddag over en gaat gepaard met soms zware rukwinden tot wel 80km/u, in de avond trekt het front weg en neemt de wind weer snel af in kracht. De middagtemperatuur wordt maximaal 15 graden. In de nacht naar woensdag vallen er enkele regenbuien.

PL1512Woensdag is een kletsnatte dag en kunnen er ook enkele onweersbuien voorkomen. De mi ddagtemperatuur loopt op naar 17 graden bij een vrij krachtige zuidelijke wind 5Bft. In de nacht naar donderdag trekken er enkele onweersbuien over onze regio.

Ook donderdag is nog een natte grijze dag waarbij de wind aantrekt naar krachtig 6Bft mogelijk even hard 7Bft. Gedurende de gehele dag kunnen er enkele buien vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 18 graden.

Vrijdag komt de zon terug maar ook dan kunnen er nog een paar lichte buien vallen, met een middagtemperatuur van 17 graden is het maximum wel bereikt kwa temperatuur. De wind draait naar het zuidwesten en is matig 4Bft.

De weergoden is het Rondom Weekend gunstig gestemd, De regen is weggetrokken en maakt plaats voor flinke zonnige perioden. De temperatuur loopt op beide dagen op naar rond de 17 á 18 graden, de wind is zwak tot matig 3Bft en waait uit het zuidwesten, later draaiend naar het noordwesten.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook