Medemblik Actueel.

Evenementen

Stem op uw favoriete ‘Hollywood Streettour’ straat in Medemblik

Medemblik – Aanstaande donderdag halen de straten in Medemblik alles van stal om de eerste Publieksprijs voor de straatversiering in de wacht te slepen. Naast de vertrouwde Univé bokaal die door de jury zal worden toegekend, wordt dit jaar ook de Publieksprijs uitgereikt aan de leukste, lekkerste, origineelste of grappigste straat.

Het publiek kan via de Rondom app een stem uitbrengen op de favoriete straat. Daarnaast kan het publiek op donderdagavond de versierde straten bezoeken. In iedere deelnemende straat is een letter te vinden. Wanneer alle letters verzameld zijn is daar een oplossing mee te maken. Er wordt een leuke prijs verloot onder de inzenders van de juiste oplossing. Deze wordt vrijdagavond in de tent uitgereikt, samen met de bekendmaking van de winnende straten.

Donderdagavond, 18.00 uur. Kijk op de website van Rondom.nl voor de deelnemende versierde straten.

Reageren via facebook