12.8 C
Medemblik
22 oktober 2020 10:45
Medemblik Actueel.

Social media, vloek of zegen?

Regionieuws – Zijn social media een vloek of een zegen? Die vraag komt aan de orde in Hoogwoud op maandag 5 oktober. Dan geeft Ivo Wouters, docent op de nationale academie voor media en maatschappij, een lezing in de protestantse kerk in Hoogwoud (Burg. Hoogenboomlaan 20). Het thema is ‘De kracht en gevaren van social media’.

De lezing begint om 20.00 uur; vanaf 19.30 uur is er inloop met koffie. De toegang is gratis; wel wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd.

De avond is onderdeel van het project ‘Deerworjebloidvan’. Onder die naam organiseert de Protestantse Gemeente Midden West-Friesland (Obdam, Opmeer, Hoogwoud, Abbekerk, Aartswoud, Lambertschaag, Hensbroek en Spanbroek) diverse maatschappelijke activiteiten.

Reageren via facebook