Medemblik Actueel.

Algemeen

Open dag Dazzling Muiter Medemblik

Medemblik – Het dansseizoen van DAZZLING is inmiddels weer begonnen en maak van het aanbod gebruik. Aanstaande zaterdag 12 september zijn er tijdens de open dag verschillende workshops en krijg je bij inschrijving 50% korting op het lesgeld van oktober.

Start open dag is om 14.30 uur en duurt tot 17.00 uur, zie voor het programma onze facebook: dansstudio.dazzling! Om 17.00 uur wordt de open dag gevolgd door een demoteam auditie in de leeftijd van 10-13 jaar. Meld je dan om 17.00 uur bij de leiding van de open dag. Ben je 14 jaar of ouder en lijkt het je ook leuk om in een demoteam te dansen meld je dan ook aan bij de leiding van de open dag.

DAZZLING bestaat 16 jaar en geeft danslessen voor jong & oud. Dansen bij DAZZLING betekent, dansen in een ontspannen sfeer en een gevarieerd programma in groepen van verschillende niveau’s en leeftijdscategorieën. De professionele aanpak zorgt er voor dat leerlingen het erg leuk en prettig vinden om bij DAZZLING te dansen. Leerlingen krijgen alle kansen aangeboden om zich optimaal te kunnen ontplooien. Of je nu voor je plezier met vriendinnen wilt dansen , of je wilt meer weten over dans en uiteindelijk naar een dansopleiding. DAZZLING streeft altijd naar een balans tussen kwaliteit en gezelligheid. Prestaties worden gestimuleerd, maar plezier en een goede sfeer staan voorop.

Wil je meer weten over dans of wil je uiteindelijk naar een dansopleiding kom dan zaterdag 19 september naar Zwaag en doe mee aan de open dag van de DAZZLING ACADEMY. Start open dag  om 09.30 uur tot 13.00 uur.

Alle informatie over DAZZLING kan je vinden op www.dazzling.nl .

Reageren via facebook