16.3 C
Medemblik
24 september 2020 17:55
Medemblik Actueel.

Benefiet Sinterklaasfeest Twinkle Stars, dat wil je niet missen!

Medemblik – Tegenwoordig leeft 1 op de 9 kinderen onder de armoede grens in Nederland. Een kind denkt al snel dat hij niet lief is geweest als de Sint hem/haar heeft overgeslagen. En wat doet dat met het welzijn van een kind? Voor die kinderen zet Stichting Twinkle Stars zich in.

Het Sinterklaasfeest

TS20141119_9176fbOp woensdag 18 november a.s. organiseert Twinkle Stars voor de 5e keer een fantastisch Benefiet Sinterklaasfeest voor kinderen die op of onder de armoede grens leven in West-Friesland zodat ook zij pakjesavond kunnen vieren! Ook dit jaar zijn Diego, de Coolste Piet van Nederland, Piet Pablo en uiteraard de 50 pieten samen met hun Sint aanwezig. Een programma vol theater, zang, doe-activiteiten, koekjes en onbeperkt limonade drinken. Kortom, een feest waar elk kind bij wil zijn!

Gratis voor Twinkle gezinnen

Voor de aangesloten gezinnen bij Twinkle Stars is de entree voor het feest gratis! U kunt zich tot 15 november a.s. aanmelden via www.stichtingtwinklestars.nl. Bekijk hier ook de voorwaarden. Ook kunnen de gezinnen zich hier aanmelden voor Het Ultieme 5 december gevoel (cadeaus).

Kaartverkoop

De prijzen voor de kaarten zijn € 8,- voor kinderen t/m 12 jaar en € 6,50 voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar. De kaarten kunt u online bestellen via www.stichtingtwinklestars.nl . Vol=Vol. De opbrengst voor de kaartverkoop is geheel voor het doel van Twinkle Stars.

Hulp gezocht!

Vrijwilligers, sponsors en donateurs zijn natuurlijk ook van harte welkom! Bekijk vandaag nog de mogelijkheden op www.stichtingtwinklestars.nl of neem contact op met Sabina Zondag via 06-233 85 114. Wij hebben uw hulp echt hard nodig!

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?