Wognum Nicols Dames 1 heeft een prima debuut in de hoofdklasse

Wognum – Wognum Nicols Dames 1 heeft in de hoofdklasse gedebuteerd met een 1 – 3 overwinning op het eerste team van de RTC dames.

In  de prachtige nieuwe door Brekelmans Schoenmode en Trekhaken/Carteam gesponsorde tenues speelden onze dames een zeer degelijke partij waarbij zij zeer weinig weggaven en waarbij, op de momenten dat zij dat wel deden, Nikki Aay sterk stond te keepen.

Door de zeer sterk spelende Marieke kwam Wognum Nicols 1 op voorsprong. Lang bleef deze stand op het scorebord tot het moment dat Marieke weer eens opstoomde. Met een knap schot trachtte zij de RTC keeper te passeren maar deze stond paraat en keerde de inzet. De terugspringende bal kwam voor de voeten van Tamara en deze schoof de 0 – 2 binnen.

RTC probeerde de bakens te verzetten maar moest worden geholpen om terug in de race te komen. Door een ongelukkige actie van Lizzy werd een van de RTC spitsen op maat bediend en het was voor haar een koud kunstje op de 1 – 2 op het scorebord te schieten.

Verder  lieten onze dames  het niet komen.  Het was opnieuw Marieke die op rechts goed doorging en Tamara bediende.  Tamara liet een geniepig puntertje los waarop de RTC keeper het antwoord schuldig moest blijven.

Met de wissel stonden onze dames met 1 – 3 voor in deze stand kwam in de tweede helft geen verandering meer.

Al met al een uitstekend begin van ons eerste damesteam.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.