Medemblik Actueel.

The Battle of the Jockeys – De strijd is nog niet gestreden.

Medemblik – Vrijdag 4 september was feestcafé ’t Kraaienest het podium voor de voorronde van “the Battle of the Jockeys” in de categorie Techno / House. Vijf DJ’s namen het tegen elkaar op voor de felbegeerde plek als afsluiter van de zaterdagavond van Rondom.

Na een avond vol gezelligheid en steengoede muziek was het aan de jury om de moeilijke keuze te maken: “Wie is de beste DJ van Medemblik?”. Na hevig overleg kon de organisatie toch geen definitieve keuze maken; Het duo Jordy & Yoeri zullen in de finale van The Battle of The Jockeys de strijd aangaan met Chris tha Props. Wie zichzelf officieel de “beste DJ van Medemblik” mag noemen, en naar huis gaat met de eerste wisselbeker. Dat bepaal jij, door te stemmen met de Rondom app! Zaterdag 19 september in de tent aan de oude haven.

Ben jij nog geen vriend van Rondom? Word dan nu vriend, zodat jij ook het gehele Rondom weekend mee kunt stemmen. Kijk voor meer info op www.rondom.net

Reageren via facebook