Filmavond bij THOMAS Oostwoud – ‘As good as it gets’.

Oostwoud – De activiteitencommissie van de Protestantse Gemeente THOMAS koos voor de eerste filmavond van dit seizoen de film ‘As good as it gets’. Een gevoelig, komisch en romantisch drama van regisseur James L. Brooks met een uitstekend spelende cast bestaande uit Jack Nicholson, Helen Hunt en Greg Kinnear.

Melvin Udall is een zeer gecompliceerd mens. Hij is het soort persoon met wie niemand in de lift wil staan en voor wie iedereen een blokje om loopt. Behalve Carol, de serveerster van het restaurantje waar Melvin dagelijks eet, want zij weet wel raad met zijn anti-sociale, intolerante gedrag. Melvin’s overbuurman, Simon is een zeer talentvolle homofiele kunstschilder, wat op zich al reden genoeg is om vreselijk bespot te worden. Op een dag komt Simon in het ziekenhuis terecht. Melvin wordt gevraagd om voor Simon’s hondje Verdell, een gecompliceerd mormel met gebruiksaanwijzingen, tezorgen. Dit brengt een verrassende wending in de levens van de drie totaal van elkaar verschillende New Yorkers, die in feite allen op zoek zijn naar het echte geluk.

De film wordt vrijdag 11 september om 19.30 uur vertoond in activiteitencentrum Woudrust, Woudrust 13 in Oostwoud. Toegang (inclusief een kopje koffie of thee): 2 euro. Drankje na de film voor eigen rekening.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.