Schakel nachtmodus in
Medemblik Actueel.

Regionieuws

Deen supermarkten heeft nu ook de echte Westfrieschlander kaas

Schakel nachtmodus in

WOGNUM – World Wide Cheese is een familie bedrijf van de vader en zoon Rozendaal. De groothandel uit Wognum is gevestigd op de Westerspoor in Wognum. De nieuwe Westfriese kaas Westfrieschlander verovert stapje voor stapje de regio.

In de vroege beginselen stond Albert Roozendaal als markt koopman op de Noordermarkt in Amsterdam, waar in alle vroegte de markt werd opgebouwd en tot in de late uurtjes mooie stukjes kaas werden verkocht. Tegenwoordig is World Wide Cheese een export en import bedrijf met een assortiment van ruim 200 kazen. Van Gouda tot Cheddar en verse Geitenkaas tot Burrata, waaronder ook biologische varianten,schrijft Westfriesland in Bedrijf.

Ook via DEEN

De verkrijgbaarheid van Westfrieschlander wordt nog beter. Afgelopen weken werd er hard gewerkt aan een overeenkomst met DEEN Supermarkten om de Westfriese kaas ook in de supermarkt te verkopen. “Daar komt best veel administratie bij kijken. Alle ingrediënten moeten worden opgegeven, maar de deal is rond.” Binnenkort dus ook te koop bij DEEN.

https://soundcloud.com/westfrieslandinbedrijf/wib20150905-westfrieschlander

Reageer op dit onderwerp

X