32-jarige inwoner Wognum aangehouden wegens inbraak in auto

Wognum – De politie heeft dinsdagochtend een 32-jarige man uit Wognum aangehouden op verdenking van een auto-inbraak. Dinsdag rond 05.00 uur kreeg de politie de melding van een oplettende getuige dat er was ingebroken bij een bedrijfsauto die geparkeerd stond op de Ringbalk in Wognum.

Uit het voertuig waren verschillende goederen weggenomen. Agenten maakten een zoekslag in de omgeving en zagen het voertuig dat mogelijk bij de inbraak betrokken was geweest rijden in Assendelft. Zij volgden de auto en konden de bestuurder in Beverwijk aanhouden. Hij had gereedschap bij zich dat van diefstal afkomstig was. De spullen worden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.