Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – bewolkt, soms wat neerslag en het wordt 16 graden

Medemblik – De weergoden waren lief voor de bezoekers van de laatste ‘zomermarkt’ in Medemblik afgelopen zaterdag. Ineens was daar ’s middags de zon.. Maar die zullen wij vandaag maar zelden te zien krijgen. In de ochtend is er nog wel een kans op wat zonneschijn maar later op de dag trekt de lucht dicht en neemt de kans op neerslag toe. De maximumtemperatuur ligt rond de 16 graden bij een vrij krachtige wind uit het noordwesten 5 á 6Bft

PL0612
Afbeelding KNMI

Maandag start nat maar later op de dag wordt het wel droog, de zon zal vrijwel niet te zien zijn en met 17 graden op de meter is het maximum voor maandag ook wel bereikt.

Vanaf dinsdag komt de zon terug, wel duurt het nog tot donderdag dat wij er ook iets kwa temperatuur iets van gaan merken, dinsdag en woensdag 18 graden, donderdag al rond de 20 graden en veel zon. De wind draait na dinsdag naar het oosten en brengt warmere lucht met zich mee. Dit alles dankzij een hogedrukgebied boven Scandinavië.

Of het ook zo blijft is nog maar de vraag, De eerste prognoses laten na zaterdag toch weer een wisselvalliger weerbeeld zien.

eps_pluim_tt_06235
Afbeelding Weerplaza

Reageren via facebook