Weerbericht Medemblik – regenachtige start en het wordt 16 graden

Medemblik – In de ochtend en begin van de middag trekt er nog een zone met buiige regen over West-Friesland, dit front trekt in zuidoostelijke richting weg naar na het later van de middag af en toe op gaat klaren. De kans op een bij blijft wel aanwezig. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 16 graden bij een vrij krachtige tot krachtige noordwestelijke wind 5 á 6Bft.  In de nacht naar zondag klaart het nog verder op en daalt de temperatuur naar 12 graden.

PL0512
Afbeelding:KNMI

Zondag is er veel bewolking en kan er nog wat licthe neerslag vallen maar niet meer in de hoeveelheden als donderdag en vrijdag. De temperatuur is met 15 graden ver onder normaal voor de tijd van het jaar en de wind is krachtig 5 á 6Bft.

Maandag is ook nog een grijze dag met soms wat lichte neerslag mar vanaf dinsdag gaat het opklaren en komt de zon weer te voorschijn. Later volgende week zien wij op de donderdag en vrijdag zelfs de temperatuur weer oplopen naar de normale waarden van rond de 20 graden.

eps_pluim_tt_06235

 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.