Opleidingssuccessen bij Budoschool Takken/Shi-Sen-Do

Opperdoes – Zes geslaagde dojo-assistenten en een cum laude geslaagde docent voor het Karate-leraar diploma plus een positieve erkenning van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Het seizoen is nog maar net begonnen en de successen voor de Budoschool Shi-Sen-Do uit Opperdoes stapelen zich nu al op.

Bij de Judo Bond Nederland is de ambitieuze school al inmiddels “hofleverancier” en ook het komende jaar zal weer veel worden geïnvesteerd in opleidingen. Robert Takken, eindverantwoordelijke voor de school, legt uit dat het gedegen opleidingsbeleid de basis is voor de vele sportieve successen die worden geboekt. Shi-Sen-Do is een school die werkt volgens het unieke “scholing voor scholingsprincipe” en is in basis een non-profit organisatie. Hierdoor kunnen wij veel investeren in de groei en ontwikkeling van onze school. Zo zijn wij al hofleverancier van de kernploeg, hebben de grootste jiu jitsu wedstrijdploeg van Nederland maar is er ook een ambitie om Internationaal door te breken. Inmiddels werken wij met 18 professioneel geschoolde vrijwilligers en daarom zijn wij steeds in staat om ons elk jaar weer te verbeteren.

Ook in de persoonlijke groei van ons kader zie je spectaculaire dingen gebeuren. Zo is het Michel Koopmans gelukt om in twee jaar zijn Karate Leraar A- en B-diploma te behalen en is Eady Roelandschap momenteel de jongste geslaagde dojo assistente in Nederland. Al deze kennis en kunde gaan wij uiteraard weer terug zien in de ontwikkeling van onze leden en zullen de school alleen maar sterker maken. We zijn inmiddels ook diverse samenwerkingsverbanden aan gegaan en dat zien wij ook terug bij deze opleidingsslag. Twee mensen van een bevriende school uit Nieuwe Niedorp zijn meegenomen in dit opleidingstraject en geslaagd. Wat is er mooier om samen de ontwikkeling van zelfverdedigingskunsten in Noord-Holland tot ontplooiing te brengen….

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.