22.9 C
Medemblik
14 augustus 2020 12:24
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – regen- en onweersbuien en het wordt 16 graden

Medemblik – Vandaag valt er regelmatig buiige regen waarbij de kans op onweer en korrelhagel niet is uit te sluiten. De laatste berekeningen gaan uit van 20 tot 40mm neerslag, op het moment van schrijven is er in Medemblik al 10.5mm regen gevallen. De middagtemperatuur loopt op naar maximaal 16 graden maar tijdens een bui daalt dit rap naar rond de 12 á 13 graden. De wind is vrij krachtig soms krachtig 5 á 6Bft.  In de nacht naar zaterdag blijft het ook regenen.

PL0412
Het lagedrukgebied op de Noordzee zorgt voor veel regen in onze omgeving (KNMI)

Zaterdag is ook een grijze regenachtige dag al zal er niet zoveel regen vallen als vandaag. Maar de zon zal vrijwel geen ruimte krijgen om te schijnen. De wind is vrij krachtig en waait net zoals vandaag uit het noordwesten. Zaterdagavond gaat het dan eindelijk wat opklaren en wordt het droog.

Zondag trekt de bewolking weer dicht en valt er soms wat lichte neerslag. Met 15 graden is het nog iets kouder dan vandaag en zaterdag. De wind blijft vrij krachtig 5Bft en waait nog steeds uit het noordwesten.

De nieuwe week start grijs met soms wat neerslag, pas vanaf dinsdag krijgt de zon weer wat ruimte om zich te laten zien maar met een middagtemperatuur van 17 graden zit de temperatuur ruim onder normaal, normaal is het nu 20 á 21 graden.

Er is nog geen enkel zicht op een echte weersverbetering (KNMI)
Er is nog geen enkel zicht op een echte weersverbetering (KNMI)

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?