Meelmolen de Herder gaat terug in de toid!

Medemblik – Met medewerking van museum Sowasut gaat meelmolen de Herder aan de Westerdijk in het weekend van 5 en 6 september a.s. terug in de tijd. U kunt verschillende landbouwwerktuigen, gereedschappen en andere gebruiksvoorwerpen uit grootmoeders tijd bewonderen en de kinderen kunnen er leuke oudhollandse spelletjes doen.

Bovendien zal door de Blokkerse Oldtimerclub enkele tractoren en stationaire motoren worden tentoongesteld. Wanneer u wilt ervaren of herkennen hoe vroeger smaakte, bieden wij u een uniek en heerlijk proeverijtje! Voor een klein prijsje kunt u een viertal gerechtjes uitproberen.

Sfeervolle zaterdagavond

Zaterdagavond wordt het bij de molen en het naastgelegen Poorthuisje extra gezellig, want dan zal de molen romantisch en sfeervol worden verlicht.

Pianotour in het Poorthuisje

Tijdens de pianotour (ook aanstaande zondag) is het Poorthuisje één van de 12 locaties waar één van de 24 pianisten zijn muzikale kunsten zal vertonen. Dus… kom ouderwets gezellig langs op zaterdag 5 september van 16.00 tot 21.00 uur en op zondag 6 september van 11.00 tot 16.00 uur

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.