Over en uit voor All Together, de jongerenorganisatie in Medemblik

Medemblik – De jongerenorganisatie All Together in Medemblik is opgeheven. De oorspronkelijke doelstelling blijkt anno 2015 niet meer actueel. All Together was opgericht om kinderen van de basisschool groep 8 de mogelijkheid te geven elkaar te blijven ontmoeten na de overstap naar het voortgezet onderwijs, en zo de periode te overbruggen naar de leeftijd van 16 jaar (tot voor kort de minimale uitgaansleeftijd).

Maar met de moderne communicatiemiddelen en social media blijken kinderen All Together niet meer nodig te hebben om elkaar te ontmoeten en met elkaar in contact te blijven. De bijeenkomsten werden in de loop van het seizoen steeds slechter bezocht. Bezoekersaantallen van acht tot twaalf jongeren waren afgelopen jaren vaker regel dan uitzondering. Het organiseren van eigentijdse thema-avonden en zogeheten ‘acts’ hielpen niet om het tij te keren, ondanks het grote bereik dat All Together via Facebook had opgebouwd. Ook financieel was deze situatie op de lange termijn niet houdbaar.

De verhuizing naar een andere locatie (de Muiter), twee jaar geleden, heeft helaas ook niet de verwachte ‘boost’ gegeven die was gehoopt. Na diverse vergaderingen over de toekomst heeft het bestuur van All Together zich met deze realiteit uiteindelijk genoodzaakt gezien om te moeten besluiten dat de vereniging zal ophouden te bestaan. Het bestuur en de vrijwilligers betreuren het einde All Together zeer.

Wij danken alle betrokkenen en (oud)-vrijwilligers voor hun harde werk voor de vereniging.

Het bestuur van All Together.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.