Netwerkborrel MVO Westfriesland

Regionieuws – Op 17 september 2015 organiseert MVO Westfriesland voor de tweede maal een Netwerkborrel voor ondernemers. Dit maal bij Oranje Buiten aan de Schelphoek in Hoorn. Tijdens onze MVO Netwerkborrel laten we u graag zien dat ondernemen en je maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen heel goed samen gaan.

Tijdstip: van 16.00 tot 18.00 uur. De eerste 35 liefhebbers kunnen voorafgaand aan de bijeenkomst een rondleiding krijgen op het VOC-schip de Halve Maen (aanvang 14.45 uur). Let op: we hebben een beperkt aantal plaatsen, dus vol = vol. De locatie van de bijeenkomst is strandpaviljoen Oranje Buiten, Schelphoek 4 in Hoorn. Download hier de uitnodiging (pdf, 230 KB) met het programma van de bijeenkomst.

U kunt zich aanmelden voor de Netwerkborrel met het aanmeldformulier.

Meer informatie

Vragen over de Netwerkborrel kunt u mailen naar jose.tiessing@werksaamwf.nl.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.