Enza Zaden Vooroeverloop nu al groot succes, bijna 300 aanmeldingen.

Medemblik – Met de nieuwe hoofdsponsor Enza Zaden leek het al niet meer mis te kunnen gaan, maar nu blijkt dat ook de hardlopers zich massaal aanmelden voor de Enza Zaden Vooroeverloop van Enkhuizen naar Medemblik.

Maar behalve bijna 300 hardlopers hebben zich ook al 34 estafette-teams ingeschreven. De insteek was om de estafette in een team van 3 personen te volbrengen. De organistie krijgt echter ook diverse keren de vraag of het ook met 2 personen zou mogen…. en dat kan ! Het is dan wel de bedoeling dat 1 van beide lopers 2 delen van het parcours loopt (dus 14 km zeg maar) en de ander 1 deel van het traject (7 km). Dit i.v.m. met het vervoer van de lopers van en naar wisselpunten.

Gratis toegangskaartjes voor het ZuiderZeeMuseum in Enkhuizen

Zoals jullie ongetwijfeld hebben gelezen gaat de Vooroeverloop ook dit jaar weer starten bij het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, waar de boot vanuit Medemblik arriveert. Nu heb je op 6 september geen tijd om het fraaie en sfeervolle museum eens beter te bekijken, maar de organisatie heeft heuglijke mededeling voor jullie : het Museum stelt weer toegangskaartjes beschikbaar voor entree van het museum voor 2 personen. Je kunt er op een latere datum lekker van genieten, laat die kans niet aan je voorbij gaan. Je treft ze aan in de goodiebag die je na de loop overhandigt krijgt.

De Goodiebag van de Enza Zaden Vooroeverloop 2015

Naamsponsor Enza Zaden heeft speciaal voor de Enza Zaden Vooroeverloop hele handige en leuke rugzakjes laten maken die iedere loper na de finish in ontvangst kan nemen.

Uiteraard zit daar wat te eten en te drinken in en daarbij tref je ook een bijpassende bidon aan, erg leuk en altijd handig ! Maar ook kortingskaartjes en allerlei andere zaken zul je daarin aantreffen, beschikbaar gesteld door onze sponsors waar we ze zeer erkentelijk voor zijn. De goodiebags zijn na afloop af te halen. 

Massage in kasteel Radboud

Na de loop kun je je laten masseren in kasteel Radboud door ervaren masseurs. Degenen die dat vaker doen weten hoe fijn het is om na je inspanning even onderhanden genomen te worden. Dus, heb je dat niet eerder gedaan probeer het eens een keer. We kunnen niet alle lopers een massagebeurt aanbieden maar we doen ons best. Je zult ze vinden in het kasteel, kan niet missen.

Met dank aan de masseurs die zich hiervoor inzetten:
– Louisa Heddes van Sportmassage Medemblik
– Cor Kistenmaker
– Mascha Deen, vitaliteitscoach