Medemblik Actueel.

Regionieuws

September, maand van de Spullenbank bij de Westfriese Uitdaging

Regionieuws – Overtollig meubilair, apparatuur en materiaal van bedrijven kan prima een tweede leven krijgen bij stichtingen en verenigingen. Veel bedrijven weten de weg naar de Spullenbank van de Westfriese Uitdaging inmiddels te vinden waardoor zij op dit moment prachtige spullen in de aanbieding heeft.

De Uitdaging zorgt voor samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het lokale bedrijfsleven. Zij bemiddelen in vraag en aanbod van Materialen (meubels, spullen), Menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en Middelen (media).

September, maand van de Spullenbank

Tijdens de maand van de Spullenbank zet de Westfriese Uitdaging de Spullenbank in de spotlights. Zij roept (leden van) verenigingen, stichtingen en buurtinitiatieven op het aanbod te bekijken en te reageren als zij voor een item in aanmerking willen komen.

Groot bereik

De komende weken zullen zij onder andere via Facebook en Twitter berichten delen met aanbod uit de Spullenbank. Om zoveel mogelijk aandacht te genereren vragen zij u deze berichten te liken en de Spullenbank te noemen (taggen) wanneer die voor mensen in uw omgeving van meerwaarde kan zijn.

Meer informatie en het aanbod (spullenbank) vindt u op de website www.westfrieseuitdaging.nl; www.facebook.com/westfrieseuitdaging en www.twitter.com/UitdagingWF

Reageren via facebook