15.3 C
Medemblik
26 september 2020 18:43
Medemblik Actueel.

Medemblikker inline-skaters naar WK in Taiwan

Medemblik – De selectiecommissie van Inline-skaten van de KNSB heeft dinsdag de rijders bekend gemaakt die van 13 tot en met 22 november zullen deelnemen aan de wereldkampioenschappen in Kaohsiung in Taiwan.

Omdat het WK inline-skaten in Taiwan net als vorig jaar samenvalt met het begin van het schaatsseizoen hebben enkele toppers aangegeven het schaatsen te verkiezen boven deelname aan het WK inline-skaten. ”Desondanks gaat er een relatief jonge, maar talentvolle ploeg naar het WK inline in Taiwan”, benadrukt Arjan Smit, disciplinemanager inline-skaten bij de KNSB,  op schaatsen.nl

Medemblikkers goed vertegenwoordigd.

Vanuit de gemeente Medemblik gaan ook diverse sporters de tocht naar Taiwan maken. Z gaat bij de senioren dames Lisanne Buurman uit Wervershoof naar Taiwan en bij de senioren heren Rick Schipper uit Medemblik. Bij de junioren gaat Twan Berlijn de eer van Medemblik verdedigen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?