Medemblik Actueel.

Bon-Filmhuis: Vrijdagavond = Filmavond!

Medemblik – Voor het derde seizoen, draait het Bon-fimhuis regelmatig (gemiddeld om de drie weken) films waarbij het accent niet ligt op de commerciële kaskrakers, maar op films die je ‘grijpen’, films met een verhaal, met diepte. Films die op de filmfestivals nominaties en/ of prijzen ontvingen. 

Natuurlijk vergeet het filmhuis dit filmseizoen ook de jeugd niet. Met je drankje binnen handbereik draaien zij zonder pauzes en trailers in een gemoedelijke omgeving films. Het BON-filmhuis: een ontmoetingsplaats voor én van filmliefhebbers. Daarbij is de geluids- en beeldkwaliteit zoals u in een bioscoop verwacht. 

Een avond BON-filmhuis betekent dus een verrassende, interessante en mooie filmavond voor een aantrekkelijke prijs. De entree bedraagt € 3,50 voor de jeugd en € 5,00 voor volwassen

2 films op 1 avond

Mees Kees op de planken

Na het succesvolle Mees Kees en Mees Kees op Kamp keert de leukste stagiair van Nederland terug met een derde deel. In Mees Kees op de Planken gaat de klas van Mees Kees een toneelstuk maken. De klas heeft er helemaal zin in, tot ze ontdekken wát de directrice Dreus heeft uitgezocht; een saai middeleeuws stuk! Maar Mees Kees komt met een echte Mees Kees oplossing. Wanneer de oude juf terugkomt en de directrice er achter komt dat Mees Kees alles op z’n kop heeft gezet, moet Mees Kees naar de kleuters en lijkt alles mis te gaan…

Details:

  • Wanneer: 11 september 2015
  • Hoe laat: 19:00 uur
  • Waar: Bon-filmhuis , De Muiter Medemblik
  • Kosten: € 5,00

Le Meraviglie

Regie: Alice Rohrwacher. Met o.a.: Andre Hennicke, Sam Louwijcke en Sabine Timoteo.
De zomer komt ten einde op het platteland in Umbrië. Een jong meisje woont samen met haar ouders en haar drie jongere zussen in een vervallen boerderij waar ze honing produceren. De familie leeft op geheel eigen wijze in hun kleine koninkrijk. De vader beschermt zijn meiden tegen de buitenwereld, totdat een televisieploeg neerstrijkt op het platteland. Ze zijn voor hun realityshow op zoek naar een authentieke familie. Het meisje wil meedoen aan het programma, maar de vader is hier ernstig op tegen. Tegelijkertijd zorgt een nieuwe werknemer, een voormalig delinquent Martin, voor spanningen binnen de familie.

Details:

  • Wanneer: 11 september 2015
  • Hoe laat: 21:15 uur
  • Waar: Bon-filmhuis, de Muiter Medemblik
  • Kosten: € 5,00

Reageren via facebook