Schakel nachtmodus in
Schakel nachtmodus in
Schakel nachtmodus in
Medemblik Actueel.

Politie

Politie zoekt getuigen van massale vernielingen aan auto’s in Lutjebroek

Schakel nachtmodus in

Stedebroec – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar meerdere vernielingen van auto’s in Lutjebroek, gepleegd in de nacht van zaterdag op zondag in de omgeving Parklaan.

Rond 01.25 uur kwam bij de politie een melding binnen dat er auto’s in de Parklaan zwaar beschadigd zouden worden door een groep van 15 blanke jongens. Toen de politie ter plaatse kwam, troffen zij 6 auto’s aan met schade. Een van deze auto’s, een Fiat, bleek rondom beschadigd te zijn, vermoedelijk gekanteld en vervolgens een weiland ingeduwd te zijn. Hierbij bleek ook het hek van dit weiland schade te hebben opgelopen.

Van de andere auto’s bleken o.a. koplampen en buitenspiegels te zijn vernield en tevens overige blikschade.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar de daders van deze vernielingen. Heeft u iets gezien van de vernielingen, of meer informatie over de daders? Belt u dan s.v.p. met de politie in Hoorn via tel.nr.:  0900-8844.

Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr.: 0800-7000.

Reageer op dit onderwerp

X