Medemblik Actueel.

Algemeen

Scholieren Kuyperschool Andijk zwaaiden meester Foeke uit.

Andijk – Vrijdag 28 augustus was het de laatste officiële dag dat meester Foeke aan het werk was op de Kuyperschool. Het was een grote verrassing dat Twan en Rijan  bij hem thuis een ontbijt brachten en samen gingen eten.

Door de kinderen van groep 5 werd  meester Foeke  naar school gebracht. Hier stonden alle leerlingen en leerkrachten klaar met feestelijk versierde bogen om hem toe te zingen. In de grote hal werd meester Foeke toegesproken en was er nog een vrolijk lied.  Natuurlijk waren er ook prachtige cadeaus.

Daarna ging meester Foeke langs alle 8 groepen en was er in elke groep een speciaal programma van 15 minuten voor hem bedacht. Er waren toneelstukjes, liedjes, spelletjes en declamaties. In groep 7/8 mocht meester Foeke alles vragen over zijn geboorteplaats ‘de Bildt’ en de kinderen gaven daar antwoord op.

Voor iedereen was er limonade met een koek. Meester Foeke zelf kreeg een heerlijke taart die hij met alle leerkrachten zich lekker liet smaken. Foeke heel erg  bedankt!

Reageren via facebook