Medemblik Actueel.

Evenementen

Nog even en het is weer tijd voor de Keuterprutrace Onderdijk

Onderdijk – Na het grootte succes van vorig jaar heeft het kermiscomité van Onderdijk besloten om weer een prutrace te organiseren als aftrap van de keuterkermis. Keuterprutrace 2015!

Net als vorig jaar is er een route uitgezet die uiteindelijk uitkomt bij V.V. strandvogels. Een paar pijnpunten van editie 2014 zijn verbeterd om het evenement nog beter te laten verlopen. Over gras, langs oevers en uiteraard door baggersloten banen de deelnemers zich een weg om het parcours te voltooien.

Na een warming-up van de meervoudig wereldkampioene Esther Schouten wordt er in 3 groepen gestart; vrouwen, mannen, teams(bij voldoende animo). Ook is er dit jaar een route uitgezet voor de jeugd van 10 tot 14 jaar.

Doe je mee met de volwassen individuele race krijg je een uniek shirt met daarop je startnummer. Een mooi aandenken! Voor de veiligheid heeft de organisatie de route gronding gecheckt en is de hele route voorzijn van vrijwilligers die de deelnemers in de gaten houden en waar nodig bijstaan.

Ook zijn dit jaar weer de verkeersregelaars, EHBO en de brandweer aanwezig om de prutrace veilig te laten verlopen.

Na afloop kan er worden nageborreld op het terrein van v.v. Strandvogels. Voor de kleinere kinderen is er entertainment en een luchtkussen. Ook het eten is d.m.v. een barbecue goed verzorgd.

Er is plek voor maximaal 250 deelnemers dus schrijf je snel in want vol=vol! Voor meer informatie, regelement en inschrijven kijk ok www.keuterprutrace.nl.

Inschrijven kan tot vrijdag 4 september.

Reageren via facebook