Medemblik Actueel.

Exposities

Feestelijke opening atelier Zwaagdijk.

Zwaagdijk – Maaike Korver en Judith Schut nodigen u van harte uit om de opening van het nieuwe atelier bij te wonen, op 6 september van Pottenbakkerij en Creatief centrum Den Swaegdyck.

Er zal een expositie zijn van de leerlingen van de pottenbakkerij en u kunt de creatieve werkstukken van Maaike bewonderen. U kunt tevens intekenen voor een workshop. U kunt het zeer goed uitgeruste Atelier vinden aan het Toernooiveld 1 op Zwaagdijk-Oost. De officiële opening vindt plaats op zondag 6 september om 14.00 uur. Uiteraard wordt onder het genot van een hapje en een drankje deze feestelijke gebeurtenis gevierd.

De Historische vereniging Den Swaegdyck, die ook op deze locatie gevestigd is,  zal tijdens deze middag hun eigen expositie tonen. Misschien bent u al geruime tijd op zoek naar een kunstzinnige hobby, dan kunt u zich deze middag inschrijven voor een pottenbakkers cursus of voor één van de creatieve avonden.

Reageren via facebook