Voor PvdA Medemblik is dossier verkoop gemeentehuis Andijk nog niet gesloten!

Medemblik – De gemeente Medemblik liet gisteren in een persbericht weten, dat het wethouder Tigges is gelukt de € 80.000 terug te krijgen inzake de verkoop van het gemeentehuis in Andijk.

.

Wat dit persbericht echter niet vermeldt, is het feit dat het wethouder Tigges niet gelukt is de gemaakte juridische kosten door projectontwikkelaar Botman ongedaan te krijgen. In een eerdere raadsvergadering deed de wethouder deze toezegging/belofte wel.

Door aanpassingen van het nieuwe koopcontract, inmiddels de derde versie, zit er volgens de PvdA een versleuteling in die er voor zorgt dat de gemeente Medemblik minder ontvangt en daardoor indirect toch tegemoet komt de eis van Botman.

Wethouder Tigges heeft zich daarmee niet aan zijn toezegging/belofte aan de raad gehouden. Dit is alle reden voor de PvdA, bij monde van Dirk Kuipers, om opnieuw schriftelijke vragen te gaan stellen. Voor de sociaal-democraten is dit hoofdpijndossier dus nog lang niet gesloten.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.