Medemblik Actueel.

Spannende tijden voor personeel V&D Hoorn. Wel of geen baan na volgende week dinsdag

Regionieuws – Het zijn spannende dagen voor het personeel van V&D in Hoorn. Aankomende dinsdag maakt de directie van V&D bekend of ze mogen blijven of worden ontslagen. En omdat dit een zo belangrijke ochtend voor het personeel is zal de winkel mogelijk pas de deuren openen als er meer duidelijkheid is.

De bedrijfsleiders van V&D krijgen het nieuws maandag al te horen om zo het personeel dinsdag op de hoogte te kunnen brengen. Er werken bij V&D in totaal 5000 mensen en daarnaast ook nog eens 5000 mensen bij La Place. Bij beide bedrijven zullen ontslagen gaan vallen.

Experts geloven niet dat dit de oplossing voor V&D is, velen zien toch nog een einde aan het bestaan van V&D komen en dan ook nog binnen 5 jaar.

Reageren via facebook