O.M wil 25-jarige Mourad T. voor 2.5 jaar opsluiten wegens verkrachting meisje(16)

Regionieuws – Mourad T. heeft een strafblad waar je een Ikea boekenkast mee kan vullen. Als notoire drugsdealer gaat hij ook gewoon door met drugs verkopen tijdens zijn proeftijd. Mourad T. mocht op voorwaardelijk verlof maar wel met een enkelband. Zodra hij vrij is knipt hij de enkelband los en verschuilt zich voor justitie.

Op 11 juli 2014 is hij net vrij en ziet zijn kans schoon toen hij 2 meisjes van 15 en 16 jaar aanschoot om de weg te vragen in de Kersenboogerd in Hoorn. Hij zelf zegt dat hij de weg niet meer wist omdat hij al zolang in de bak heeft gezeten.

De twee meisjes willen hem wel helpen en stapt de jongste bij hem op de scooter maar na een kwartiertje komt hij alweer terug om opnieuw de weg te vragen en nu stapt de oudste(16) bij hem achterop de scooter. Alleen deze keer stopt Mourad T. bij het park om zogenaamd een joint te roken en verkracht hij het meisje om haar daarna te dumpen bij een abri en spoed zich naar huis voor de reclassering erachter komt dat zijn enkelband niet om zijn enkel zit.

Het meisje wil nu van Mourad T. een schadevergoeding van 6586 euro omdat zij onvrijwillige seks met hem moest hebben. De Officier van Justitie vind verkrachting bewezen mede dankzij de verklaringen van het 15-jarig meisje tegen wie hij zou hebben gezegd dat hij haar ook zou gaan verkrachten waarbij hij liet weten een vuurwapen te hebben en te zijn veroordeeld voor een schietpartij. Het O.M eist daarom 2.5 jaar gevangenisstraf.

Mourad T. noemt beide meisjes leugenaars maar bekent wel dat hij direct na zijn vrijlating zijn enkelband heeft doorgeknipt en bij zijn zwangere vriendin is weggegaan. Hij is in totaal 3 weken op de vlucht geweest voor hij weer gearresteerd kon worden. Tijdens zijn arrestatie heeft hij nog een agent met pepperspray bespoten waarvoor hij al een veroordeling van 2 maanden voor heeft gekregen.

Op dit moment zit hij nog van een vorige strafzaak zeven maanden celstraf uit.

uitspraak op 9 september.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.