Weerbericht Medemblik – zwaar bewolkt en van tijd tot tijd een bui

Medemblik – Zo langzamerhand lopen wij tegen het einde van de zomer aan en dat gaan we ook meer en meer merken, het weer wordt er niet stabieler op de aankomende dagen.

Vandaag veel bewolking en er valt van tijd tot tijd een bui,sommige kunnen even stevig uitvallen. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 17 graden bij een vrij krachtige wind uit het zuiden tot zuidwesten 5Bft. In de nacht naar vrijdag zijn er opklaringen en daalt de temperatuur naar 13 graden.

Vrijdag overdag is er meer ruimte voor de zon en met 20 graden ook een stukje warmer van vandaag. De wind is met 4bft ook wat minder aanwezig dan vandaag.

Het weekend verloopt wisselvallig, zaterdag veel ruimte voor de zon en met 21 graden ook lekker warm, zondag is er wat meer bewolking en kan er ook wat neerslag vallen maar voor nu zal dit niet veel zijn. De wind is op maandag matig 3Bft en waait uit het oosten, op zondag draait de wind naar het westen en is matig tot vrij krachtig. En is het met 25 graden zomers warm. ’s avonds komen er weer regen- en onweersbuien onze kant op drijven.

Maandag hebben wij te maken met regelmatig een bui en een klap onweer is ook niet uitgesloten.

eps_pluim_tt_06235