Medemblik Actueel.

Wat liever, 180 euro voor een Lowlands kaartje of 3 dagen gratis het Rondom festivalweekend!!!!

Medemblik – Wat is het toch geweldig dat het Rondom festivalweekend gratis is. Drie dagen lang voor niets muziek en voorstellingen. Daar kan Lowlands niet aan tippen, een kaartje kost maar liefst 180 euro.

Vele vrijwilligers staan klaar en helpen mee aan het lekker lang weekend van Rondom, maar sponsors zijn ook belangrijk. Vooral de sponsorleden. Sponsorlid worden kost maar 6 euro, dat is 0,3% van een Lowlands kaartje.

Wie nog geen lid is en gratis wil genieten van de activiteiten van het Rondomweekend, kan zich aanmelden via www.rondom.net of bij de fa. Bot en Novitaz aan de Nieuwstraat en Kaas en Zo, Van Houweningenpark. Zegt het voort aan alle bekenden.

Wie lid is van Rondom kan tevens gebruik maken van de mogelijkheid om te stemmen via de App. Dat geldt onder meer voor de publieksprijs van de Prominenten Playbackshow.

Reageren via facebook